Merken elektrische fietsen van Used E-bikes.

Hieronder lees je meer over onze merken elektrische fietsen. We hebben altijd een ruim aanbod A-merk elektrische fietsen op voorraad. Klik op de linkjes hieronder als je al een voorkeur hebt voor een van de merken elektrische fietsen van Used E-bikes:

Maak voor meer informatie en/of vragen over onze merken elektrische fietsen gerust een afspraak, de koffie staat klaar!

Wat zijn de verschillen tussen de merken elektrische fietsen?

Alle merken elektrische fietsen hebben zo hun specifieke eigenschappen. In ons handige overzicht hieronder lees je in één oogopslag welke van onderstaande merken elektrische fietsen het beste bij je past. Zo kom je goed beslagen ten ijs en kies je de best mogelijke tweedehands elektrische fiets voor jou en je fietsgedrag. Alle merken elektrische fietsen staan hieronder beschreven met hun eigen merk-gebonden eigenschappen. Gevonden wat je zocht? Klik dan op link naar het aanbod van het desbetreffende merk. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op voor uitleg of advies over onze merken elektrische fietsen.

Gazelle elektrische fiets.

Fietsen is voor Nederlanders niet meer weg te denken, en fietsen met een Gazelle elektrische fiets is een waar plezier. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen, wel 250.000 per jaar: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarnaast blijft Gazelle altijd nadenken over hoe ze het design van een Gazelle elektrische fiets slimmer kan maken en de techniek nóg innovatiever. Een Gazelle elektrische fiets staat voor: vertrouwde kwaliteit en moderne luxe: met een Gazelle elektrische fiets mag je gezien worden! Bekijk hier elke Gazelle elektrische fiets van Used E-bikes.

Batavus elektrische fiets.

Al ruim een eeuw maakt Batavus fietsen vanuit de fabriek in Heerenveen. Een sterke, veilige en moderne Batavus elektrische fiets waarmee je zorgeloos de weg op kunt. De Batavus elektrische fiets is met liefde en aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen. Ze kijken kritisch naar zichzelf en elke Batavus elektrische fiets en vragen externe specialisten om feedback. Zo kan Batavus continu de hoogst haalbare kwaliteit leveren. En voordat een Batavus elektrische fiets in productie wordt genomen, testen ze eerst alles van A-Z grondig in het eigen testcentrum. Bekijk hier elke Batavus elektrische fiets van Used E-bikes.

Giant elektrische fiets.

Giant werd opgericht met een missie om betere bikes te bouwen, waaronder de innovatieve Giant elektrische fiets. Ze stelden zich een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen. Fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen, met een heldere manier: betere bikes, betere uitrusting en betere technologie. En de Giant elektrische fiets was geboren. Het belangrijkste van een Giant elektrische fiets is, dat hij de harten van mensen verovert. Zij hebben ervoor gekozen om fietsen een onderdeel van hun leven en lifestyle te maken. Bekijk hier elke Giant elektrische fiets van Used E-bikes.

Trek elektrische fiets.

Het pad naar superieure prestaties van een Trek elektrische fiets is geplaveid met nieuwsgierigheid, aldus Trek bikes. In 1976 werd Trek opgericht vanuit de vraag: Waarom worden er geen hoogwaardige fietsen gemaakt in de Verenigde Staten? In de loop der jaren nam ook de vraag naar de Trek elektrische fiets toe. En op dit moment geeft Trek de slimste en meest gepassioneerde fietsontwerpers en onderzoekers de mogelijkheden om alles in twijfel te trekken. Alleen zo komen ze samen tot de beste Trek elektrische fiets ooit. Omdat innovatie plaatsvindt als je de moed hebt om moeilijke vragen te stellen. En om een weg te bewandelen die nog nooit iemand anders heeft genomen. Om voorop te kunnen lopen, moet je inventief zijn. Deze overtuiging zie je terug in elke Trek elektrische fiets! Bekijk hier elke Trek elektrische fiets van Used E-bikes.

Sparta elektrische fiets.

Sparta is de uitvinder van de elektrische fiets voor de Nederlandse markt. De eerste Sparta elektrische fiets, de “Pharos-lijn” stamt alweer uit 1998. Sparta bevond zich hiermee in een nieuw segment dat tot op de dag van vandaag nog hard groeit! Overal waar je kijkt zie je wel een Sparta elektrische fiets. Na het zien van het potentieel van dit nieuwe segment besloten veel concurrenten om ook elektrische fietsen te gaan produceren. De Sparta elektrische fiets, de Pharos-lijn, maakte gebruik van een elektrisch systeem dat ontwikkeld was door Yamaha. Een echte pionier op de Nederlandse fietsenmarkt, die Sparta elektrische fiets. Bekijk hier elke Sparta elektrische fiets van Used E-bikes.